Inloggen

Red Panther

Red Panther
16 02 2017 -

Het is weer tijd voor een totaal andere outfit. Misschien is het jullie wel opgevallen, maar ik heb echt allemaal outfits in compleet verschillende stijlen. Ik hoop dat jullie hiervan geïnspireerd worden!


Ik draag vandaag een pantherskirt en echt ik vind hem heel erg tof! Ik vind vooral de combinatie van het panter met rood heel erg tof! Ik had niet verwacht dat dit een goede combinatie zou worden, maar het past echt heel goed. Dus mijn tip: Draag je veel panterprintjes, zorg dat je iets roods erbij vindt! Het rood neutraliseert de panterprint een beetje.

Ik vind zelf de details heel erg mooi. Deze maken de outfit net even af. Zonder het bloesje onder de trui had het veel minder mooi gestaan en ook de jeans jacket past er echt heel goed bij. Een spijkerjack kan je eigenlijk bij elke outfit aan. Ik vind zelf spijker op spijker ook heel erg vet, sommige mensen vinden het té, maar ik vind het in deze tijd echt zeker wel kunnen!

Shop the outfit here: Flair Klazienaveen

Outfit: All Only! | Boots: Shoecolate

Lees ook: Meet blogster Odette

Tell us what you think

Wat vind jij van deze outfit?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Thu 16 Feb '17 15:52

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Persoonlijk vind ik het echt niks en zou ik het ook nooit aanatrekken. Toch heeft de outfit iets aparts en ik vind het geweldig om zulke originele combinaties te zien. Dus ik vind het in dat punt wel een creatieve outfit.

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Thu 16 Feb '17 16:40

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Die panterprint rok echt mooi de rest van de outfit vind ik niks. Maar ik hou echt van panterprintjes

  Dit is niet ok!

Mobiel Standaard